Hei Mikkelin seudun vihreät ja kuntavaaliehdokkaat!

Meillä on ollut aivan mahtavat vaaliehdokkaat, jotka ovat antaneet kaikkensa vaalityölle. Vihreät saivat loistavan äänimäärän sunnuntain vaaleissa ja samalla näytettiin, että olemme varteenotettava puolue aatteinemme. Äänestäjät kertoivat meille, että luottavat meihin ja antoivat meille mandaatin seuraavaksi neljäksi vuodeksi rakentaa Mikkeliin ja Kangasniemeen paremman huomisen. Vaali-ilta näytti, että meille Vihreille on kysyntää, niin täällä Mikkelin seudulla kuin valtakunnallisesti.

Meillä täällä Mikkelin seudulla on 30-vuoden osaaminen vihreistä arvoista. Olemme tehneet pitkäjänteisesti työtä ympäristön, tulevaisuuden ja ihmisten hyväksi. Tämä vihreä työ ei ollut turhaa, se kantoi meidät vaalivoittoon tehden ”vihreän myrskyn” ja näin saavutettiin Mikkeliin kuusi valtuustopaikkaa. Valtuuston edustajat seuraavat neljä vuotta ovat Veli Liikanen, Minna Pöntinen, Heli Kauppinen, Mikko Siitonen, Nina Kontulainen sekä Kerttu Hakala. Varasijalle saatiin nuori ja osaava tekijä Juuso Lahikainen.

Kangasniemellä saatiin mahtava tulos kolmella vihreällä valtuustopaikalla. Kangasniemen valtuustoon pääsivät Petra Laitinen, Maisa Juntunen ja Marjo Heikkinen-Den Arend. Mäntyharjulla ainoan ehdokkaamme Matti Kovasen läpimeno oli hilkulla – mahdottoman hyvä tulos yksittäiseltä ehdokkaalta!

Tämä vaalitulos haastaa meidät tekemään vihreää politiikkaa ja lunastamaan lupauksemme. Haluamme kiittää ehdokkaita itsensä likoon laittamisesta uskaltautuessaan ehdokkaaksi ja upeasta yhteistyöllä toteutetusta kuntavaalikampanjoinnista. Kiitämme tukiryhmäläisiä ja vaalityöhön osallistuneita kaikesta avusta ja kiitämme kaikkia, jotka ovat osallistuneet vihreään työhön vaikka tykkäämällä päivityksistä tai puhumalla lähipiirille – pienikin teko on ollut näissä vaaleissa merkityksellinen.

KIITOS

Minna Pöntinen                                        
puheenjohtaja                                          
Mikkelin Seudun Vihreät                          

Jukka Saikkonen
varapuheenjohtaja
Mikkelin Seudun Vihreät