Kangasniemellä valtuustossa työskentelee tulevalla kaudella kolme vihreää valtuutettua: Petra Laitinen, Maisa Juntunen ja Marjo Heikkinen-den Arend. Vihreät ovat tuloksellaan paikkakuntansa kolmanneksi suurin puolue. Edellisellä kaudella valtuutettuja oli yksi. 

Luottamuspaikkaneuvottelujen tuloksena Vihreät esittävät kunnanhallitukseen Petra Laitista. Sivistys- ja hyvinvointilautakuntaan esitetään Maisa Juntusta. Tarkastuslautakuntaan ollaan esittämässä Marjo Heikkinen-den Arend. ”Kaikki kolme ovat tärkeitä paikkoja kunnallisen päätöksenteon kannalta, olemme erittäin tyytyväisiä neuvottelutulokseen. Tästä alkaa yhteistyö elinvoimaisen Kangasniemen puolesta” toteavat valtuutetut Laitinen, Juntunen ja Heikkinen-den Arend. Lopullisesti paikat vahvistetaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 12.6. 
 
Kangasniemen Vihreä valtuustoryhmä on myös järjestäytynyt ja valinnut puheenjohtajakseen Petra Laitisen. Sihteeriksi valittiin Maisa Juntunen. Muuta jäsenet ovat valtuutettu Marjo Heikkinen-den Arend, varavaltuutetut Mika Laitinen, Suvi Tiihonen ja Elina Partanen sekä Jari Lindgren ja Hanna Lamminen.
 
 
Lisätiedot:
Petra Laitinen
puh. 0407445112 
Maisa Juntunen
puh. 0503378211
 
Marjo Heikkinen-den Arend
puh. 0400580586