Mikkelin seudun Vihreät saivat lauantaina vieraakseen presidenttiehdokas Pekka Haaviston Mikkeliin. Päivän aikana kävimme tutustumassa asuntomessuihin, jossa Haavisto osallistui keskustelupaneeliin, sekä tutustui alueeseen ja messutaloihin. 

Asuntomessuilta Haavisto siirtyi Kenkäveroon. Hyvän ruoan ja ystävällisen palvelun lomassa keskustelimme niin Mikkelin kuin Kangasniemenkin valtuutettujen ollessa paikalla seudun asioista. Keskusteluun ennätti asuntomessukiireiden lomassa osallistumaan myös kaupunginjohtaja Timo Antero Halonen.

Lounaan jälkeen Haavisto osallistui St. Michel raveihin ja loimitti yhden lähdön voittaneen hevosen. 

(kuvat: Kari Kuitunen)

 

Katso myös Mtv3 Katsomosta Haaviston esiintyminen Mikkelin asuntomessujen Suomiareenalta (kohdassa 16:50):

https://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001006/suomiareena/790470/suomiareena-goes-asuntomessut-selvittaa-mista-asumisen-hyvinvointi-syntyy

Länsi-Savon artikkeli Haaviston vierailusta:

http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/pekka-haavisto-niiniston-kaytos-muistuttaa-kakikelloa-368976