Vihreät edustajainkokouksessa 14.8., vasemmalta Veli Liikanen (Mikkeli), Tiia Leikas (Pieksämäki), Minna Pöntinen (Mikkeli), Heli Kauppinen (Mikkeli), Chieko Okabe-Silvasti (Savonlinna) ja Merja Mustonen (Savonlinna).

Etelä-Savon maakuntaliiton kuntien edustajainkokous pidettiin maanantaina 14.8. Mikkelissä. Kokouksessa valittiin maakuntavaltuuston jäsenet kaudelle, jonka virallinen kesto on 1.6.2017-31.5.2021. Kauden lopullinen pituus määräytyy sen mukaan, miten maakuntahallinnon uudistus etenee. Maakuntavaltuustossa on yhteensä 67 jäsentä.

Mikkelin vihreiden varsinaiset maakuntavaltuutetut ja suluissa varajäsenet:

Minna Pöntinen (Kerttu Hakala)

Heli Kauppinen (Nina Jussi-Pekka)

Mikko Siitonen (Veli Liikanen)

Maakuntavaltuuston ensimmäinen kokous on 25. syyskuuta. Tuolloin valitaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja sekä maakuntahallitus.

 

Lisätietoa maakuntaliiton päätöksenteosta maakuntaliiton sivuilla: http://esavo.fi/fi/page/40