Mikkelin seudun Vihreät valitsivat lauantaina 18.11.2017 syyskokouksessaan yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan vuodelle 2018. Tulevana vuonna hallituksen puheenjohtajana toimii Jukka Saikkonen ja hallituksen jäseniksi valittiin Vesa Nessling, Mirja Koski, Amanda Häkkinen, Maisa Juntunen Kangasniemeltä, Kari Kuitunen, Riitta Lappi, Jarmo Lautamäki ja Kauko Väisänen.

Väistyvä puheenjohtaja Minna Pöntinen kommentoi kulunutta vuotta:

— Kulunut vuosi on ollut puheenjohtajana erittäin mielenkiintoinen ja työntäyteinen. Hyvin toiminut hallitusyhteistyö on kuitenkin ollut tuloksekasta ja vihreät ovat onnistuneet lisäämään näkyvyyttään Mikkelissä.

Tuleva puheenjohtaja Jukka Saikkonen on tyytyväinen uuden hallituksen monipuoliseen kokoonpanoon. Uudesta hallituksesta löytyy eri alojen osaajia, nuoria ja vanhoja, kokemusta ja tuoretta näkemystä.

— Ensi vuonna keskitytään kuntapolitiikan lisäksi tuleviin maakuntavaaleihin, jossa odotamme vahvaa kannatuksen nousua myös Mikkelin seudulla, kertoo tuore puheenjohtaja Jukka Saikkonen.