Hyvät Mikkelin seudun Vihreiden jäsenet!

Vihreät ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin. Huimat gallup-lukemat vahvistavat, että tekemämme työ on osoittanut kannattavaksi ja luovat toivoa paremmasta huomisesta. Hyvää työtä tehdään niin valtakunnantasolla kuin täällä maakuntien yhdistyksissä, joten tämä näkyi vuoden 2017 kunnallisvaaleissa. Tätä työtä tulee jatkaa ja samalla huolehtia siitä, että vihreä aate jatkaa nousuaan ja saa entistä enemmän kannatusta. Tehdään yhdessä työtä puhtaamman luonnon, ihmisten ja eläinten paremman hyvinvoinnin puolesta. Meillä on erityinen kunnia nauttia ainutlaatuisesta luonnosta ja ympäristöstä. Pidetään huoli siitä, että tämä ympäristö säilyy myös jälkipolville.

Vuosi 2018 tulee olemaan yhdistyksellemme tapahtumantäyteinen vuosi. Vuosi alkaa presidentinvaaleilla ja valmistautumisella syksyn maakuntavaaleihin. Presidentinvaalien ensimmäinen kierros pidetään sunnuntaina 28.1.2018. Olemme ylpeänä mukana Pekka Haaviston presidenttikampanjassa tekemässä hänestä seuraavaa Suomen tasavallan presidenttiä.

Maakuntavaalit ovat lähestymässä ja tarvitsemme vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Vaaleissa tarvitsemme myös ehdokkaita, joten kannustan kaikkia kiinnostuneita lähtemään mukaan vaaleihin. Jatketaan viime vuoden kunnallisvaaleissa saamaamme mahtavaa kannatusta maakuntatasolla. Toivotankin kaikki halukkaat tervetulleiksi mukaan toimintaan. Tehdään yhdessä vaaleista vihreät!

Vaalien lisäksi osallistumme alkaneena vuonna myös alueen tapahtumiin. Osallistumme alueellamme järjestettäviin tapahtumiin entistä enemmän ja kerromme toiminnastamme.

Vuoden aikana kutsumme myös vihreitä luennoitsijoita ja vierailijoita kertomaan vihreistä ajankohtaisista asioista. Näistä tapahtumista tiedotamme erikseen.

Mikkelin seudun Vihreiden (Misevi) hallitus kokoontuu säännöllisesti kerran kuukaudessa ja kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia. Toivotan kaikki jäsenet tervetulleiksi kokouksiin kuulemaan kuntapolitiikan ajankohtaisia kuulumisia sekä keskustelemaan muiden seudun vihreiden kanssa. Kokouksista lähetetään kutsu, kokouspaikka ja aika Misevin sähköpostilistalle. Kokouksien ajankohdat löydät myös Misevin kotisivuilta (www.misevi.fi), sekä paljon muuta vihreää ja yhdistykseen liittyvää asiaa.

Lopuksi kiitän entistä puheenjohtajaa Minna Pöntistä hyvästä yhteistyöstä kuluneena vuonna ja toivotan onnea seuraaviin haasteisiin.

Uutena puheenjohtajana toivotan kaikille jäsenille Hyvää vihreää vuotta 2018!

Jukka Saikkonen
puheenjohtaja
Mikkelin seudun Vihreät