Mikkeliin oli menneenä viikonloppuna kokoontunut vihreitä eri paikkakunnilta Kaakkois-Suomen Vihreiden piiripäiville. Lauantaina aamupäivänä nautiskeltiin auringosta toritapahtumassa; väkeä olikin paljon liikkeellä ja teltalla käytiin paljon hyviä keskusteluja. Mukana oli myös kansanedustaja Heli Järvinen. 

Toritapahtuman jälkeen päivää jatkettiin vanhan kasarmin rauhassa. Lauantai loppupäivä sujui kansanedustaja Heli Järvisen kertoessa ajankohtaista politiikkaa ja esitteli kansanedustajan työtä. Toiminnanjohtaja Hanna Holopainen veti yhdistystoimintaan ja viestintään liittyvät koulutukset.

Sunnuntai aamuna piirin hallitus kokousti. Tämän jälkeen Veli Liikanen esitteli puoluejohdon toimintaa ja piiripäivät päättyivät kevätkokoukseen. 

Kiitos kaikille osallistujille!

Kuvat: Kari Kuitunen