Mikkelin Seudun Vihreät (MiseVi) on nimennyt ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa. Ensimmäisessä erässä on yhteensä 14 ehdokasta. 

– Jo nyt olemme saaneet ehdokaslistalle monipuolisen ja asiantuntevan ehdokasjoukon. Mukana on sekä uusia kasvoja että kokeneita ehdokkaita. Mikkelin kaupunki tarvitsee nyt osaavia päättäjiä, joilla on rohkeutta katsoa eteenpäin, toteaa Mikkelin Seudun Vihreiden puheenjohtaja Jukka Saikkonen.
–  Tulevalla valtuustokaudella tehtävät ratkaisut luovat toivoa paremmasta tulevaisuudesta meille kaikille mikkeliläisille.  Tulevissa vaaleissa Mikkelin Seudun Vihreillä onkin tarjota vahva lista, joka edustaa kestävää vihreää näkemystä ja asiaosaamista. 

Nyt nimetyt vihreät kuntavaaliehdokkaat ovat opettaja Mika Aarnio, yhteisöpedagogi (AMK) Iris Damstén, diplomi-insinööri Panu Jouhkimo, päiväkodinjohtaja Nina Jussi-Pekka, viestintäsuunnittelija Heli Kauppinen, yhteiskuntatieteiden maisteri Leena Kontinen, ympäristöinsinööri Jarmo Lautamäki, teologian maisteri Vesa Nessling, tradenomi (YAMK) Minna Pöntinen, sairaanhoitaja Tiia Rautio, filosofian maisteri Vesa Rouhiainen, sosionomi (AMK) Jukka Saikkonen, lippukuntakoordinaattori Nalle Velling ja yo-merkonomi Kauko Väisänen. Heistä Kauppinen, Jussi-Pekka ja Pöntinen ovat nykyisiä kaupunginvaltuutettuja.

 – Tärkeintä kuntavaaleissa on tuoda esille jokaisen kuntalaisen ääni. Mikkelin Seudun Vihreät mahdollistaa, että erilaisten ihmisten näkemykset ja kokemukset otetaan huomioon päätöksenteossa. Näin varmistamme vahvan osallisuuden, jotta jokaisella mikkeliläisellä olisi mahdollisuus hyvään elämään, Mikkelin Seudun Vihreiden varapuheenjohtaja Iris Damstén sanoo.
–  Yhdenvertaisuus on yksi vihreiden kärkiteemoista ja tätä haluamme korostaa kuntavaaliehdokkuutta harkitseville. Vihreiden joukkoon mahtuu mukaan, olipa taustasi millainen tahansa. Heikoimmista välittävä ja tasa-arvoa edistävä Mikkeli on vihreä. Yhdessä voimme varmistaa Mikkelin säilymisen elinvoimaisena – nyt ja tulevaisuudessa.